dodatki K

Detergent Level Check

A tisztításra szolgáló cseppfolyós készítmények és a mikroporszemek szintjének mérésére szolgáló ultrahang bázisú, Pepperl&Fuchs típusú érzékelők rendszere az interneten keresztül teszi lehetővé azok távúton történő ellenőrzését. A tisztítószerek szintjének pontos mérése és a minimális vészhelyzet állapotok meghatározásának lehetősége biztosítja a mosás legmagasabb minőségi szintjének fenntartását. Az autómosót a tisztítószerekkel történő feltöltés miatt csak szükség esetén kell felkeresni. Előnyök: a rendszer szervizelését szolgáló 5 független érzékelő, riasztás a tisztítószerek alacsony szintje esetén, 55 l térfogatú, rozsdamentes acélból készült mobil tartályok a tisztítószerek részére

 

Water Backup Kit

Víztartály, amely az autómosó üzemelését védi a csatlakoztatott víz nyomásának csökkenése és vízzel való ellátásának megszűnése ellen. A speciálisan kialakított konténer 4000 l térfogatú kiegyenlítő tartályból áll. Abban az esetben, ha a vízellátás nem megfelelő, a víztartály további, körülbelül 40 mosáshoz elegendő vizet biztosít.

 

Extra Lifetime Kit

A rendszer alapját intelligens B&R átalakítók, nagynyomású érzékelők és speciális BKF applikáció alkotja. A motor fordulatszámának folyamatos szabályozása segítségével a hidraulikus rendszer védve van a nyomásingadozások ellen. Az időben történő riasztás funkciója a szivattyú kimenetén levő magasnyomás értékének megváltozása esetén lehetővé teszi a befektető részére a munkaállomás deaktiválásának megakadályozását. Az elektromos energia és a vízhasználat hatásfoka.

Safe Money Collection

A BKF szoftver alapú pénzinkasszáló rendszer és a kiváló minőségű ipari nyomda garantálják az inkasszálást végző cégek szolgáltatásainak biztonságos igénybevételét. Előnyök: az egyes munkaállomások pénzforgalmának kimutatása kulcsokra, pénzérmékre, bankjegyekre lebontva; utólagos bizonylat kinyomtatásának lehetősége

Big Cash Box

Két független bankjegyolvasó, dupla méretű pénztárral ellátva az aprópénz számára, ezáltal megelőzhetők a gyakori kiszállások az autómosóhoz.

Hot Circulation

A forróvizes táplálási rendszerű keringetés telepítése

Hot Wires

A magasnyomású csövek fagyásgátlását biztosító rendszer, ellenálláskábelek intelligens rendszerének felhasználásával.

Pressure Safety Check

A magasnyomás-érzékelők rendszere a magasnyomású szivattyúk működése során lehetővé teszi az esetlegesen bekövetkező eltérések idejében történő érzékelését.

Anti-vandal system

Nyelves relén alapuló vandálbiztos rendszer, mely a modul ajtajába van telepítve, hangjelzés és CarwashFirmware

BKF Key

4-számjegyű impulzuskijelző rendszer / 1 mosóállomásra eső 1 leolvasó költségei

BKF Changer

A pénzérme-váltó fel van szerelve: bankjegyolvasóval, 2 x felépítménnyel ellátott univerzális tárral, szabadon álló alapzattal (választható + a konfiguráció sok további lehetősége: a kulcs feltöltésének rendszere, a kulcsok forgalmazásának rendszere, nyomda, modem stb.)

alapverzió AUTOCOIN

fejlettebb verzió ADVANCE

BKF Note

Bankjegyolvasó / 1 mosóállomásra eső költségek

Brush Pro

Mosókefe / 1 mosóállomásra eső költségek

Easy Recovery System

A keringető tartály vizének felhasználása Öblítés program esetén

 

KIEGÉSZÍTŐ CSOMAGOK

Smart Antifreeze System

Hot Wires-el ellátott Hot Circulation-t tartalmazó csomag

Best Water

Detergent Level Check-et, Extra Lifetime Kit-et, Water Care Kit-et és Hot Wires-t tartalmazó csomag

newsletter BKF nasz kanał YouTube nasz profil na Google+