A BKF a 2014-es nagyvásárokon

A 2014-es évben a BKF a következő nagyvásárokon vesz részt:

02.20.-23. China International Auto Accessories Electronics, Tuning & Care Products Expo, Peking (Kína)
A 2014-es évben a BKF első kiállítása Pekingben valósul meg. A gépjárműipar Kínában 18. alkalommal megrendezett legnagyobb és legfontosabb eseményéről van szó. A kiállító társaságok és a látogatók nagy számának köszönhetően a szervezők abban bíznak, hogy a vásár ebben az évben is sikeres lesz.

03.26.-04.1. Auto Maintenance & Repair, Peking (Kína)
Távol-Keleten maradva további eseményen veszünk részt, mely ázsiai befektetőkkel való együttműködést eredményezhet. Ezen a kiállításon a kínai forgalmazónkkal együtt fogjuk propagálni kiváló autómosóinkat. Sok Kínában élő ember érdeklődik irántuk, és ezen a nagyvásáron a BKF Carwash autómosót a legjobb színben szeretnénk bemutatni.

03.27.-30. Automotive Technology Fair, Poznan (Lengyelország)
A lengyelországi gépjárműipar legfontosabb eseménye. Ahogy a 2012-es évben, ugyanúgy ebben az évben is a Wielkopolska régió szívében fogjuk 100 m2-es standunkon kiállítani legújabb autómosónkat, ahol kisebb meglepetéssel készülünk mindenki számára. Az gépjárműiparból érkező 12 000 látogató, a 300 kiállító és az 5 pavilon kiváló bemutatkozási lehetőséget jelent megbízható autómosóink számára.

05.6.-9. ISSA, Amszterdam (Hollandia)
Az ISSA/INTERCLEAN a tisztítással foglakozó szakemberek legnagyobb világvására. A legnagyobb török autós nagyvásár. 2012-ben Amszterdamban valósult meg a legnagyobb és legjelentősebb a 24. alkalommal megrendezett nagyvásárok közül.

05.14.-16. Stacja Paliw, Varsó (Lengyelország)
Lengyelország fővárosa már huszonegyedik alkalommal biztosít találkozási helyet az olajtársaságok képviselőinek, a benzinkutak tulajdonosainak és az infrastruktúra területén befektetőknek. Természetesen nem hagyhatjuk ki ezt a kiállítást, melyen az autómosással kapcsolatos legújabb technológiáinkat fogjuk bemutatni. Továbbá bebizonyítjuk, hogy az autómosó a benzinkutak és szervizpontok tökéletes kiegészítője.

08.25.-28 Automechanika Moskva (Oroszország)
Már negyedik alkalommal veszünk részt Oroszország legnagyobb gépjárműipari kiállításán. Az Automechanika Moskva legnagyobb és legfontosabb partnereként az autómosás terén még több partner megnyerését tervezzük a befektetők körében, mint a korábbi, nagyon sikeres években.

09.16.-20. Automechanika, Frankfurt am Main (Németország)
4500 kiállító több mint 70 országból, 150000 látogató több mint 170 országból. A 2012-es év ezen egyenlegének köszönhetően az Automechanika Frankfurt nagyszerű kiállítás egy olyan társaság számára, mely 2013-ban 156 autómosót értékesített, s ez a legmagasabb számot jelenti az önkiszolgáló autómosók piacán! A BKF már harmadik alkalommal mutatja be az autómosás legkorszerűbb megoldásait. Célunk, hogy partnereket és befektetőket szerezzünk olyan piacokon, amelyeken még nem vagyunk jelen, és új ügyfeleket azokon a piacokon, melyeken már jelen vagyunk.

newsletter BKF nasz kanał YouTube nasz profil na Google+