A mosás egyedi technológiája

Többéves tapasztalatainknak köszönhetően sikerült kialakítani a gépjárművek európai szintű, egyedi, önkiszolgáló mosásának rendszerét. Mérnökeinkkel és vegyésztechnológusok csoportjával együttműködve a mosás hatféle programját állítottuk össze, melyek összekapcsolják az egyes tényezők megfelelő arányát, mint pl. nyomás, hőmérséklet, vegyszerek és ásványmentesített víz. A BKF 5+ rendszer a mosás öt egyedi programját jelenti, melyet további hatodik programmal lehet kiegészíteni.

 

A KERÉKTÁRCSÁKRA TÖRTÉNŐ PERMETEZÉS
Vegyszer keréktárcsákra történő permetezése alacsony nyomású lágyított víz segítségével. Lehetővé teszi a karbon üledékek és foltok eltávolítását a fékbetétekről. Ezen program során lágyított és ásványmentesített vizet használunk, mely javítja a vegyszerek hatásfokát.

TURBO PERMETEZÉS
Vegyszer lágyított vízzel történő permetezése, a gépjármű előkészítése önkiszolgáló mosásra (az makacs szennyeződések fellazítása).

NYOMÁSSAL TÖRTÉNŐ MOSÁS

LEMOSÁS
A szennyeződések és vegyszerek maradványainak lemosása az önkiszolgáló mosást követően 90 bar üzemi nyomású, vezetékes vízzel történik.

VIASSZAL TÖRTÉNŐ KEZELÉS
Szűrt víz – a legkorszerűbb összetételű viasz segítségével lágyítva, mely a tiszta lakkozást vékony és szilárd réteggel vonja be. A magas hőmérsékletnek köszönhetően rátapad a lakkozásra, és így tartós védelmet biztosít.

ÖBLÍTÉS
A karosszéria lágyított, ásványmentesített (desztillált) vízzel történő lemosása, szárító és fényező hatás mellett, ami elősegíti a foltmentes felület elérését. Ez a program lezárja az előző programokat, lehetővé teszi a jármű törölgetésének és szárításának mellőzését.

newsletter BKF nasz kanał YouTube nasz profil na Google+