A technológiának köszönhető előnyök

BKF CarWash cégbe tiszteletbe tartunk alapelvt " ki nemhalad előre hátrafelé csúszik " . Ezért csapatunk folyamatosan dolgozik a berendezésünk fejlesztésén . Minden évbe piacra hozunk újdonságokat , több fejlesztésekkel . Ennek köszönhetően BKF CarWash az a cég amelyik határozza magas színvonalt az érintésmentes autómosás piacon.

Bankkártyával való fizetés

A modern mególdásoknak köszönhetően , a BKF autómosókba fizethet készpénzmentesen is , Visa vagy MasterCard használattal . Így eszközök, mint BKF irányítópanel tehát BKF autómosók vonzereje növelésébe segítenek . Készpénz nélküli fizetés a jövő fizetési mód, így fontosnak tartjuk, hogy fejlődjünk ezen területen is . Hisszük, hogy ez is lehetővé teszi majd a sikeresebb válalkozásuk bővítést .

BKF Pay Point

Lehetővé teszi , érintésmentes fizetőkártyával fizetni . Ezzel móddal történhet fizetés egy központi fizető pontról , minden mosóhelyekre . BKF Pay Point használata , hasonló mind többi BKF berendezések használata : egyszerű és praktikus .

Kezelje autómosót az interneten keresztül

Az autómosó internetes kezelés , egy egyszerű technológia , amely segít időt takarítani . Minden adatok a web  böngészőjében találhatóak . Ahoz hogy tudja használni ezt technológiát , elegendő egy internetre csatlakozható eszköz .

Ezzel megoldással , lehetővé válik kezelni , egyszerűen és gyorsan a válalkozás irányítást .

 

newsletter BKF nasz kanał YouTube nasz profil na Google+