Konstrukciós iroda

Tudjuk, hogy milyen fontosak a modern technológiák

Ezért modern konstrukciós irodát nyitottunk, mely a tervezőirodákkal együttműködve, autómosók tervének és azok építési dokumentációinak elkészítésével foglalkozik. Programozóink a felszereléshez tartozó készülékek, valamint a kezelés és irányítás szoftverének irányítására szolgáló programokat készítenek.

Alkalmazottak

A gyártási részleg és tervezőiroda kulcsfontosságú elemét a műszaki egyetemek végzősei jelentik, akik széles skálájú specializációval rendelkeznek, pl. automatizálás, elektronika, gépészet és mechatronika, IT, építészet és szaniterberendezések szerelése.

Felszereltség és szoftver

Irodánk a legújabb szoftverrel rendelkezik, mely lehetővé teszi a 3D modellezést és a teljes dokumentáció elkészítését. A következő szoftverekkel rendelkezünk: Solid Works, AutoCAD, MSCad, Automation Studio. Az eredeti CIM szoftver, mely támogatást nyújt a számítástechnikai cég kezelésében, jelentősen javítja a gyártásirányítás és az információáramlás folyamatait. A fejlett IT rendszerek lehetővé teszik a projektek és szoftververziók irányítását.

newsletter BKF nasz kanał YouTube nasz profil na Google+